Ten Hag vreest niet voor een vertrek van Haller

Ten Hag vreest niet voor een vertrek van Haller

Sébastien Haller lijkt een van de topkandidaten om deze zomer de Eredivisie te verruilen voor een buitenlandse club. Erik ten Hag is er nog niet van overtuigd dat zijn spits vertrekt. De trainer van FC Utrecht meldt dat hij voorlopig nog rekent op Haller.
"Vooralsnog is er namelijk geen concreet bod. Dus gaan we er gewoon nog vanuit dat hij blijft. Het is natuurlijk niet ideaal dat hij en ook anderen ineens weg kunnen zijn, maar de structuur staat goed bij deze club", zegt Ten Hag in het Algemeen Dagblad. "We hebben een schaduwlijst met namen en anders is er wel een andere speler die het gat kan invullen en zich kan ontwikkelen. Een of twee spelers die vertrekken, daar ben ik niet zo bang voor. Dat kunnen we best opvangen. Ja, ook Haller."

De speler in kwestie is blij dat hij met veel clubs in verband wordt gebracht. "Het is een goede zaak dat ik veel genoemd word. Dat is vleiend en zegt wel wat over de interesse, maar aan de andere kant kun je er niks mee als het niet concreet is. Dus moet ik me er ook niet door laten afleiden", aldus Haller. "En of dat nu voor FC Utrecht of een andere club is, maakt niet uit. Ik moet gewoon fit worden voor een lang voetbalseizoen."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht