Turkse club klopt aan bij FC Utrecht: "Of nog wachten op betere aanbieding"

Turkse club klopt aan bij FC Utrecht: "Of nog wachten op betere aanbieding"

Nacer Barazite lijkt op weg naar de uitgang bij FC Utrecht. De middenvelder kan naar meerdere clubs in Turkije, zo laat zijn zaakwaarnemer Alexander Bursac weten tegenover Voetbal International.
Barazite heeft nog een contract tot medio 2017 bij FC Utrecht. Ook voor de club is een transfer dus wenselijk, om zo nog wat aan de aanvallende middenvelder te verdienen. "Nacer concentreert zich nu uiteraard nog op FC Utrecht", zegt Bursac. "Maar het is wel zo dat de clubs uit Turkije maar blijven terugkomen. En de aanbiedingen worden steeds beter. Er heeft zich al een club gemeld bij Utrecht en ik verwacht dat zij vandaag of morgen weer contact zullen zoeken", aldus Bursac, die niet helemaal zeker is van een Turkse transfer van Barazite.

"Ik heb vanochtend kort met Nacer gesproken. Het is nu aan hem of hij al wil tekenen of nog wil wachten op een betere aanbieding, maar ook of hij überhaupt naar Turkije wil. Hij heeft zijn familie hier in Nederland en heeft er net een kindje bij gekregen. Dat speelt natuurlijk ook een rol", besluit de zaakwaarnemer.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht