Twintig clubs op de tribune voor Ramselaar

Twintig clubs op de tribune voor Ramselaar

Meer dan twintig clubs hebben de afgelopen maanden op de tribune gezeten voor Bart Ramselaar. Het prijskaartje van de negentienjarige middenvelder van FC Utrecht - zo"n zeven miljoen euro - schrikt geïnteresseerde partijen voorlopig nog af.
Dat schrijft NRC Next dinsdag. "Er is zeker veel interesse", erkent Ramselaar. De jonge dribbelaar beleefde dit seizoen zijn grote doorbraak in de Eredivisie. Zondagmiddag behoorde hij tot de grote uitblinkers tijdens het play-offduel met PEC Zwolle (5-2 winst) in de Galgenwaard. 

Erik ten Hag geniet van de zinderende ontwikkeling van zijn pupil. Hoe goed Ramselaar kan worden? "Ik heb wel een idee. Maar als ik dat uitspreek zet ik hem onnodig onder druk. Hij heeft de potentie om in het Nederlands elftal te spelen", aldus de coach van Utrecht, die wél vindt dat Ramselaar "veel meer moet gaan scoren". 

Ramselaar kan eind mei mogelijk zijn debuut maken in Oranje. De tiener is door bondscoach Danny Blind opgeroepen voor een zomerstage in Portugal en de daaropvolgende interlands met Ierland, Polen en Oostenrijk.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht