"Twintig goals in dertien duels, Utrecht volgt mij"

"Twintig goals in dertien duels, Utrecht volgt mij"

Dennis Kaars staat bij de nodige Eredivisie-clubs op het lijstje. De spits van ASV De Dijk heeft op proef meegedraaid bij Sparta Rotterdam, terwijl ook FC Utrecht, sc Heerenveen en naar verluidt FC Twente hem willen.
De aanvaller scoort en scoorde aan de lopende band en kan met zijn 28 jaar de oudste Eredivisie-debutant worden. "Als je kijkt naar die lijst met goals, is het raar dat ik er nooit eerder uitgepikt ben. Al was het maar de Jupiler League", vertelt Kaars in gesprek met Voetbal International. "Waarom het niet gelukt is, komt misschien toch door mijn oude levensstijl."

Kaars scoorde dit seizoen twintig keer in dertien duels. "Als je ziet dat ook Utrecht en Heerenveen hier voor mij zijn, denk ik: Waarom niet vijf jaar eerder? Ik ben wel tot en met de B1 rechtsback geweest, misschien heeft dat nog te maken met het feit dat ik niet erg jong ben gescout", aldus de spits, die er tot voor kort geen gezonde levensstijl op nahield. "Als het nu lukt, heb ik het beste van beide gehad. Dat zou het droomscenario zijn."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht