Utrecht kan Letschert-miljoenen snel herinvesteren in duo: "Kunnen snel handelen"

Utrecht kan Letschert-miljoenen snel herinvesteren in duo: "Kunnen snel handelen"


Timo Letschert is op weg naar het Italiaanse Sassuolo. De centrale verdediger van FC Utrecht stapt voor een som van tussen de vier en zes miljoen euro over naar de nummer zes van de Serie A. De grote vraag is of FC Utrecht nu Xandro Schenk als vervanger haalt.


Erik ten Hag wil niet ingaan op een eventuele transfer van Schenk naar de Domstad. Momenteel staat hij nog onder contract bij Go Ahead Eagles. Ook Edson Braafheid is een goede optie voor Utrecht. "Ik doe niet aan speculeren. Wel kunnen wij snel handelen als het nodig is", reageert Ten Hag in het Algemeen Dagblad op de verhalen over de twee mogelijke opvolgers.

Letschert speelde overigens niet mee tegen Union Berlin (3-0). "Dat heeft natuurlijk zo zijn redenen", vertelde Ten Hag. "Er zijn ontwikkelingen, maar in de media lees ik al dat het rond is. Dat is je begeven op glad ijs, want er zijn drie partijen bij een transfer betrokken: de clubs en de speler. Er hoeft maar wat fout te gaan en het is over. Dat kunnen de media nooit weten."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht