Utrechtse Nachtwacht nu Te Koop

Utrechtse Nachtwacht nu Te Koop

Hij stond in De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en Voetbal International: de Utrechtse Nachtwacht. En donderdag werd het eerste exemplaar uitgereikt aan hoofdsponsor Zorg van de Zaak. Directeur Marius Touwen ontving de Utrechtse Nachtwacht uit handen van FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik. Wie weet hangt dat práchtige werk binnenkort ook wel bij jou thuis aan de muur. Het unieke werk is vanaf nu namelijk in een genummerde en gecertificeerde oplage van 55 verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop.Op het imposante werk zijn alle spelers en stafleden van FC Utrecht van dit seizoen in prachtige, karakteristieke poses afgebeeld. Het resultaat is een doek waar je naar kunt blijven kijken.

De megaversie van de Utrechtse Nachtwacht hangt bij de hoofdingang van Stadion Galgenwaard en werd onthuld door Frans van Seumeren en Willem Janssen. Jouw eigen exemplaar van het werk, voorzien van een prachtige lijst én een certificaat van echtheid, kun je nu voor 195 euro aanschaffen in de FC Utrecht Fanshop.

De winkel van FC Utrecht is gevestigd in Stadion Galgenwaard, naast de hoofdentree, en van dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. 

Ook is de Utrechtse Nachtwacht online te bestellen. Stuur een e-mail naar fanshop@fcutrecht.nl met jouw bestelling en deze wordt in behandeling genomen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht