Van de Streek en Utrecht willen meer na recordzege

Sinds FC Utrecht begint te draaien, is ook Sander van de Streek flink op schot in de Eredivisie. Vrijdag had de aanvallende middenvelder annex aanvaller een groot aandeel in de afstraffing van Willem II (0-6). De uitblinker op de recordavond van het tot voor kort zo moeizaam scorende Utrecht is VI's Speler van de Week met een 8.

Natuurlijk viel er een hoop aan te merken op de tegenstand in Tilburg, maar Van de Streek maakte daar ook vakkundig gebruik van. Eerst was hij na drie minuten de aangever bij de 0-1 van Hidde ter Avest en vervolgens sloeg hij binnen de eerste twintig minuten zelf twee keer toe. Zijn totaal aantal Eredivisie-goals in 2021 staat daardoor al op vijf, terwijl hij met negen goals in alle competities ook de clubtopscorer is van Utrecht, met één goal meer dan Mimoun Mahi.
 
Als het aan Van de Streek had gelegen, had hij vrijdag nog wat extra afstand genomen van Mahi. 'Het liep perfect, alleen vond ik dat we meer hadden moeten scoren. Ik had voor rust graag al een hattrick gemaakt, daar baal ik nog wel van', zei hij vrijdag na afloop bij ESPN. Willem II wist zich geen raad met de 27-jarige schaduwspits. 'Dit wil je het liefst elke week natuurlijk. Het voelde vandaag zo goed met Gyrano Kerk voor me. De samenwerking verliep perfect.'

Lees hier het volledige artikel op VI.nl


144953984_3655272627861932_7588725840055378360_o

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht