Van Seumeren zet Haller in de etalage: "En daarnaast nog één a twee spelers"

Van Seumeren zet Haller in de etalage: "En daarnaast nog één a twee spelers"

Alles wijst erop dat Sébastien Haller bezig is aan zijn laatste weken in dienst van FC Utrecht. De Franse goalgetter staat in de belangstelling van onder meer Ajax en diverse Duitse clubs. Utrecht hoopt een flinke smak geld aan de spits te verdienen. 
Afgelopen winter meldde Norwich City zich al in stadio Galgenwaard voor Haller. "Maar een speler moet zelf willen natuurlijk", schrijft eigenaar Frans van Seumeren terug in supportersmagazine Forza. "Hij koos er zelf voor om bij Utrecht te blijven en in de zomer te wachten op een club die hem meer aanspreekt. Mocht Sébastien toch de keuze hadden gemaakt om te vertrekken in de winter, dan was dat spijtig geweest voor het hele elftal, maar was ik wel erg blij geweest als we eindelijk wat geld zouden binnenhalen", schrijft de zakenman.

"Dat is niet gebeurd, maar dat zal ongetwijfeld komende zomer wél gaan gebeuren", vervolgt Van Seumeren, die sinds 2008 al tientallen miljoenen euro "s in Utrecht stak. "Naast Haller zouden er zomaar nog één a twee andere spelers kunnen gaan vertrekken. We zijn niet in staat om nu nee te zeggen tegen aanbiedingen op spelers, omdat we eerst financieel gezond moeten worden en onze schulden moeten afbetalen. Uiteraard verkopen we spelers niet voor een appel en een ei. Er moeten wel reële bedragen op tafel komen."

 

 


Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht