Vier tribunes, 4 verlengpercentages: Zuid aan kop

Vier tribunes, 4 verlengpercentages: Zuid aan kop

Bijna negen van de tien Seizoenkaarthouders op de Zuidtribune van Stadion Galgenwaard heeft zijn of haar plekkie voor de jaargang 2016/2017 al vastgelegd. Met een verlengpercentage van, op dit moment, 86, gaat de Zuidtribune aan kop in het verlengklassement.
Niet ver achter op de Zuidtribune liggen de Cityside en de Noordtribune. Voor beide tribunes geldt dat 82 procent van de Seizoenkaarthouders van seizoen 2015/2016 er ook in de jaargang 2016/2017 bij is. De Bunnikside blijft vooralsnog achter en heeft een verlengpercentage van 65.

Dat laatste getal is te verklaren. De Bunnikside is een tribune waarin relatief veel jonge supporters zitten. Traditiegetrouw bestellen zij laat hun Seizoenkaart.

Vak R kent op dit moment het hoogste verlengpercentage, gevolgd door de vakken Q, D, E en F.

In totaal zijn er al meer dan 7.500 Seizoenkaarten verkocht en opvallend is dat de Gouden Seizoenkaart voor de jaargang 2016/2017 meer in trek is dan ooit tevoren.

Een Seizoenkaart verlengen of bestellen kan via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht