Vrije kaartverkoop, speciaal familiepakket

Vrije kaartverkoop, speciaal familiepakket

Er is vrije kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Heracles Almelo. Dat duel begint op zondag 11 december in Stadion Galgenwaard om 14.30 uur.
Je hebt dus geen (Seizoen)Clubkaart nodig om kaarten te kopen voor die partij. Tickets zijn verkrijgbaar via internet, in de FC Utrecht Fanshop (open: dinsdag – zaterdag, 10.00 – 17.00 uur) en op de wedstrijddag vanaf 12.30 uur bij de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside.

MOOI PAKKET VOOR WARME FAMILIEBANDEN

Op 11 december vieren we voetbal zoals voetbal is bedoeld. Die dag, FC Utrecht speelt dan tegen Heracles Almelo, nodigen we vaders uit om met hun zonen naar het stadion te komen.

Natuurlijk is die actie niet alleen voorbehouden aan vaders en zonen. FC Utrecht eert die dag elke mooie familieband, of je nu moeder en dochter bent, oom en neef of grootvader en kleinzoon. Speciaal hiervoor is een mooi pakket samengesteld dat in de Fanshop of de webshop is op te halen: twee wedstrijdkaartjes en twee unieke FC Utrecht sjaals voor slechts €29,95 (exclusief eventuele verzendkosten). Wie voor woensdag 15:00 uur bestelt heeft het pakket nog op tijd in huis voor pakjesavond.

Zin in een mooie feestelijke experience en met je kids naar zondagmiddagvoetbal? BESTEL HIER HET PAKKET.

De wedstrijd tegen Heracles Almelo op 11 december vormt de afsluiting van een mooie eerste seizoenshelft, waarbij FC Utrecht na een stroef begin de nodige punten wist te pakken. Om die eerste seizoenshelft te vieren lopen er speciaal voor de gelegenheid clowns op de promenade en worden de kids onder handen genomen door schmink-artiesten. Ook zijn er signeersessies en doet de catering een duit in het zakkie met een mooie aanbieding.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht