Welke supporters betalen het minst per goal?

* Supporters van ADO Den Haag betaalde dit seizoen met €4,17 per goal het minst.
* Bij VVV-Venlo betaalde je dit seizoen met €10,26 per goal het meeste.
* Supporters van Heracles Almelo kregen met €4,81 per gewonnen punt het meeste waar voor hun geld.
* Van de topclubs kreeg je bij Ajax het meeste waar voor je seizoenkaart.

Het eredivisie seizoen is weer ten einde. Besparingsplatform Kortingscode.nl maakte de score op wat supporters dit seizoen kwijt waren per thuisgoal en per punt in vergelijking met de kosten voor een seizoenskaart.

Naast dat ze dit seizoen zeer goedkope seizoenskaarten verkochten zijn de ADO Den Haag supporters ook per goal het minste geld kwijt, ze betaalden namelijk €4,17 per thuis goal. Vitesse volgt met een klein verschil van €0,50 per goal. De Heracles supporters kregen op puntenaantal het meeste waar voor hun geld, per thuis behaald punt betaalde zij slechts €4,81. Ajax volgt vlak daarachter met slechts €5,23 per thuispunt. 

Verliezers dit seizoen zijn fans van VVV-Venlo en SC Heerenveen, waar je respectievelijk €10,26 en €9,05 per goal betaalde dit seizoen. Het is niet verrassend dat je bij VVV per goal het meeste kwijt bent, omdat ze slechts 19 goals in eigen huis hebben gescoord. Per punt ben je met €15,36 per punt het duurste uit bij Excelsior, gevolgd door VVV Venlo met €13 per punt.

Wil je niet teveel betalen voor een seizoenskaart maar wel veel goals voor je geld? Dan kun je het beste een ADO Den Haag seizoenkaart aanschaffen, die is voor €150 namelijk één van de goedkoopste en daardoor betaalde je dit seizoen bij ADO met 36 gescoorde goals slechts €4,17 per goal. Gemiddeld betaalde de Eredivisie supporters dit seizoen €7,03 per goal en €8,43 per punt.

Bron: https://www.kortingscode.nl/prijs-per-punt-eredivisie 


Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht