Wissels maken het verschil tegen VVV Venlo

C Utrecht wint met 3-1 van Limburgse voetbalploeg.
Drie punten! FC Utrecht heeft vandaag (zondag) in Stadion Galgenwaard met 3-1 gewonnen van VVV-Venlo. Georgios Giakoumakis scoorde het doelpunt namens VVV-Venlo. Bart Ramselaar en Mimoun Mahi (twee keer) namen de Utrechtse treffers voor hun rekening: 3-1.
 
FC Utrecht en VVV-Venlo gaan richting een spannende slotfase. Zojuist zijn de Limburgers op 2-1 gekomen en de minimale extra speeltijd bedraagt vijf minuten. De Venlonaren proberen met man en macht de gelijkmaker binnen te prikken. Maar dan lukt het FC Utrecht om eruit te komen. Gyrano Kerk geeft een mooie steekpass op de doorgelopen Bart Ramselaar. Die behoudt het overzicht en legt de bal keurig af op Mimoun Mahi. De aanvaller prikt de bal koelbloedig in het doel: 3-1. Over en uit. De drie punten blijven in Utrecht.

Goed begin
FC Utrecht komt goed uit de startblokken. De Domstedelingen laten direct zien waarvoor ze vandaag op het veld zijn gekomen. Het team van hoofdtrainer René Hake probeert vanaf de eerste minuut dreigend te zijn voor het doel van VVV-Venlo. Al in de eerste minuut krijgt FC Utrecht daarom ook een grote kans. Een lage voorzet van Django Warmerdam kan net niet worden binnen getikt door Adrián Dalmau.

Lees hier het volledige wedstrijdverslag.


Ramselaar

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht