Wordt er nog gevoetbald in de Galgenwaard?

Of FC Utrecht dit seizoen nog aan voetballen toekomt is mede afhankelijk van het aantal beschikbare agenten in de stad. De gemeente volgt de ontwikkelingen rond de mogelijke hervatting van de eredivisie nauwlettend maar heeft nog geen standpunt ingenomen.


Supporters

,,Zodra volgens het kabinet en de RIVM weer sprake kan zijn van voetbalwedstrijden gaan we in gesprek, ook met FC Utrecht, politie en Openbaar Ministerie.” Dat laat burgemeester Jan van Zanen via een woordvoerder weten. ,,Ook de zorg over de belasting op de politiecapaciteit en op andere betrokken partijen komt aan de orde als we de voorstellen bespreken.” 
 
Gisteren sprak burgemeester Jorritsma van Eindhoven (PSV)zich  nog fel uit tegen hervatting van de training volgende maand, omdat dit valt onder samenscholing en daar tegen wordt opgetreden om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Directeur betaald voetbal bij de KNVB Eric Gudde pleitte daarop voor ‘lenigheid’.

Zo ver als Eindhoven wil Utrecht nu nog niet gaan. De stad noemt het ‘wat vroeg’ om nu al te reageren op het voorstel van de KNVB om de eredivisie in de zomer uit te voetballen.

Bron: AD 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht