150 deelnemers bij eerste SVFCU pubquiz

Maar liefst 35 teams hadden zich aangemeld, met in totaal 150 aanwezigen. Een vertegenwoordiging van de directie van FC Utrecht, de selectie en supporters vanuit alle tribunes waren aanwezig bij de eerste SV FC Utrecht pubquiz.


Pubquiz

Het supportershome, waar 2 dagen eerder nog de bekeroverwinning tegen Ajax groots was gevierd, was het decor van het initiatief van de SupportersVereniging.

Alle deelnemers kregen bij binnenkomst koffie en een stukje van de ‘bekerfinale-taart’, waarna host van de show Siege Postuma het woord nam en de aftrap gaf voor de quiz van 5 ronden van 10 vragen. Thema’s als geschiedenis, literatuur en sport passeerden de revue, maar natuurlijk konden diverse vragen over de stad Utrecht en de eigen FC niet ontbreken.

Na afloop van elke ronde was er een korte pauze, zodat de aanwezigen met muzikale omlijsting een drankje konden halen en de zeskoppige jury de antwoorden tussentijds konden controleren.

Er werd fanatiek gespeeld door de aanwezigen. Lastige vragen werden opgevolgd door ‘inkoppertjes’. Enkele vragen werden fronsend aangehoord, andere met een glimlach omdat het antwoord gelijk bekend was.

Na afloop van de vijfde ronde werden de prijzen uitgereikt. Niet alleen de teams met de meeste goede antwoorden ontvingen een mooie prijs, ook bij het team met de minste punten werd even stilgestaan. Het was uiteindelijk het ‘FCU Voetbalmuseum team’ dat winnaar werd van de SVFCU pubquiz en met de hoofdprijs naar huis ging en met het gehele team mag genieten van een volledig verzorgd diner bij Restaurant Will’s in Nieuwegein.

De avond werd muzikaal afgesloten met een optreden van Rik Hoogland. Gezien de positieve reacties en het aantal deelnemers dat op de gezellige avond is afgekomen, is de kans groot dat de SV FC Utrecht pubquiz een toekomstig vervolg zal krijgen.

SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht