50 jaar FC Utrecht – 50 verhalen vanuit het hart

50 jaar FC Utrecht – 50 verhalen vanuit het hart

DE LAATSTE 100 EXEMPLAREN VAN HET FC UTRECHT JUBILEUMBOEK NU GERESERVEERD VOOR
SVFCU

Vijftig jaar FC Utrecht in 320 pagina’s. Kan dat? Nee natuurlijk, maar met de werkelijk schitterende uitgave 50 jaar FC Utrecht – 50 verhalen vanuit het hart, dring je wel door tot het wezen, de ziel van de club. Eind vorig jaar werd dit lijvige lustrumboek gepresenteerd in een beperkte oplage van 2020 exemplaren. Nog slechts 100 exemplaren zijn nog verkirijgbaar!

Schitterend uitgevoerd met een stoffen omslag, het fraaie lustrumlogo en bovendien voorzien van ook nog eens twee miniboekjes over de geschiedenis van Stadion Galgenwaard en de historie van DOS, Elinkwijk en Velox. Het boek zelf bevat geen onvertogen woord. Geen roddels, geen geruzie, geen gedoe. Wel vijftig mooie ontmoetingen met even zoveel mensen die veel, soms heel veel voor de club hebben betekend en nog steeds betekenen. Bekende namen, maar ook onbekende namen.


pag 106 107

Vanzelfsprekend ‘opent’Frans van Seumeren het boek met een voorwoord recht uit zijn hart, gevolgd door mooie gesprekken en ontmoetingen met bekende ‘utregters’als Leo van Veen, Joop van Maurik, Gert Kruys, Jan Wouters, Rob de Wit, Frans Adelaar, Koos van Tamelen, Marco Cabo en Nol de Ruiter.

Maar wat te denken van Herman de Deugd en Jan van den Heuvel, die beiden sinds de oprichting in 1970 een seizoenskaart hebben en vrijwel geen thuiswedstrijd overslaan. Het verhaal over de harde kern en de herinneringen die Marcel Sturkenboom en Erwin Bendanon daaraan hebben. Het verhaal van Rob Mommersteeg, want zou een zondag compleet zijn zonder zijn ‘warrrrrrme worst, warrrrme worst!’? Met witte jas en luide stem onmisbaar op de tribunes, net als Jans Wallenburg sinds 1997 wasvrouw bij de club en wat te denken van het mooie portret van Gert-Jan van Zetten, supporter in hart en nieren , maar Duchene spierdystrofie houdt hem helaas buiten het stadion. Natuurlijk ontbreken de bij een ieder bekende Teun den Hartog en Christian van der Mark niet in het
lustrumboek. Over liefde voor FC Utrecht gesproken. Met Audrey di Tommaso wordt uitgebreid stil gestaan bij het overlijden van en de liefde voor haar David.

Het boek 50 jaar FC Utrecht – 50 verhalen vanuit het hart is een uitgave waarin je kunt ‘verdwalen’; het ene verhaal nog mooier en soms aangrijpender dan het andere. Een feest van herkenning en ook veel nieuwe feiten, anekdotes, wetenswaardigheden en ‘utregse’ humor. Mooie verhalen en honderden schitterende foto’s die vaak ook een eigen verhaal vertellen. 

Wie een van de nog 100 resterende exemplaren wil hebben, moet snel zijn! Het boek is te bestellen via www.edicola.nl

Je exemplaar wordt binnen enkele dagen opgestuurd! Wees er snel bij, want op=op !

50 jaar FC Utrecht – 50 verhalen uit het hart
Gebonden uitgave, full colour , 320 pagina’s inclusief stoffen omslag en leeslint.
Inclusief twee mini-boekjes over het Stadion Galgewaard en de Historie van Dos, Elinkwijk en Velox
Prijs: € 55,95 inclusief verzendkostenWedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht