Ad van der Voort overleden

Ad van der Voort overleden

Met enorme verslagenheid hebben wij vanmorgen kennis genomen van het overlijden van Ad van der Voort. Ad(je) was een zeer fanatieke supporter van FC Utrecht en een trouwe vrijwilliger van de Supportersvereniging FC Utrecht.


Adje-zwartwit

Ad zorgde rondom en tijdens de thuiswedstrijden van onze FC voor filmbeelden, maar de meeste bekendheid verwierf hij met de filmpjes die hij maakte voor zijn eigen rubriek binnen de SV genoemd Op pad met Ad. Geheel op eigen wijze interviewde Ad spelers, supporters en andere betrokkenen rond de club. Steevast zorgden deze filmpjes bij iedereen voor een lach op zijn gezicht.

Wij hebben Ad leren kennen als een hele fijne collega-supporter. Hij was altijd in voor een praatje en een grapje. Wij zullen zijn inzet voor de Supportersvereniging en zijn aanstekelijke vrolijkheid enorm missen.

De afgelopen weken hebben onze bestuursleden Mike en Teun meerdere malen een bezoek gebracht aan Adje in het ziekenhuis. Zij hielden ons op de hoogte van de gezondheid van Ad. Na een aantal berichten die positief leken, bleek het afgelopen weekend dat de gezondheid van Ad hard
achteruit gegaan was.

In de nacht van zondag op maandag is Ad overleden.

Wij begrijpen dat dit voor veel supporters een grote schok is. Velen van jullie hebben Ad (op wat voor manier dan ook) leren kennen. Ook wij zijn intens verdrietig over het sterven van onze vriend. Uiteraard zullen wij stilstaan bij het leven en het overlijden van Adje. Er komt dus een georganiseerd moment van afscheid. Dit zal plaatsvinden bij Stadion Galgenwaard. Dit was een wens van Ad, maar ook van zijn familie.

Hou voor informatie hierover onze website en social media in de gaten. Laten we met zijn allen zorgen dat we Ad het afscheid kunnen geven dat hij heeft verdiend!

Graag willen wij iedereen, inclusief de vrienden en familie van Adje, heel veel sterkte wensen in de komende periode.

Supportersvereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht