Afscheidswedstrijd Gianluca Nijholt

Afscheidswedstrijd Gianluca Nijholt

Zondagmiddag neemt Gianluca Nijholt afscheid van het betaalde voetbal. De oud-speler van FC Utrecht zal aantreden in een wedstrijd tussen Oud FC Utrecht en 

 "Team Nijholt". Nijholt is een geboren Utrechter die na zijn debuut bij de FC ongeveer 3,5 jaar in de Galgenwaard te bewonderen was. Verder speelde hij voor Almere City, Amkar Perm, VVV-Venlo en NAC Breda. Zijn afscheid vindt plaats op Sportpark Daalseweide in Maarssen op het terrein van VV Maarssen/


e110384f-70ce-4cae-b55c-ddbf800f416b

Oud FC Utrecht, onder leiding van coach Gert Kruys neemt het op tegen "Team Nijholt" dat gecoacht wordt door niemand minder dan Willem van Hanegem. Op het veld maken niet de minste (Utrechtse) voetballers hun opwachting. Onder anderen Alje Schut, Simon Cziommer, Pascal Bosschaart, Raymond Graanoogst, Gerald Vanenburg, Sander Keller, Rick Kruys, Robert Wijnands en Glenn Helder maken hun opwachting.

De wedstrijd staat onder leiding van Frank de Winter, die als scheidsrechter actief is in de Jack's League. Hij wordt geassisteerd door top-amateur "grensrechters" Ron van Fessem en Arno Wateler.

Toegang is gratis, maar een donatie in één van de collectebussen van de aanwezige KWF Kankerbestrijding wordt door de organisatie zeer gewaardeerd. 

Zondag 5 september
17 uur. 
Sportpark Daalseweide

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht