Alles over een vormdip en een bank zonder minuten

FC Utrecht verloor zondagavond laat bij SC Cambuur (2-1). Nu zullen er meer ploegen sneuvelen aan het Cambuurplein, maar in Utrecht is een trend zichtbaar. Intern wordt al gesproken van een vormcrisis. Alles over scorebordjournalistiek en een bank zonder uitzicht op minuten.

Het moet ergens rond 0.30 uur zijn dat we de twee spelersbussen van FC Utrecht inhaalden op de snelweg tussen Leeuwarden en Utrecht. In de bussen waren de lampen uit, het merendeel van de spelers lag waarschijnlijk te slapen. Vandaag (maandag) werd de groep alweer om 9.00 uur op de club verwacht. Om te herstellen, te trainen, maar vooral ook te praten. Heel veel te praten.

De 2-1 nederlaag op bezoek bij SC Cambuur hakte erin. Nu zullen er meer ploegen zijn die in Leeuwarden kopje onder gaan. Het knusse, verouderde stadion, het snelle kunstgras en de ingeslepen patronen van Henk de Jong maken het Cambuurplein tot een vervelende uitwedstrijd. Neemt niet weg dat er voor Utrecht geen enkel excuus is om niet te winnen in Friesland.
 
 Lees hier het volledige (PRO) artikel op VI.nl


RKC1

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht