Als één man achter de FC!

Als één man achter de FC!

Beste supporters,

Zondag staat het weer op het programma: FC Utrecht - Ajax. Een geweldig affiche waar al wekenlang naar uit wordt gekeken. Maar ook een wedstrijd waar een vergrootglas op wordt gelegd. Deze wedstrijd brengt eenmaal spanningen met zich mee en heeft een geschiedenis, dat is algemeen bekend.


Gezonde wedstrijdspanning zal bij iedereen aanwezig zijn, maar de club kan geen enkele wanklank gebruiken en hier zal door alle betrokken partijen streng op worden gelet. Er zal een veelvoud aan politie aanwezig zijn, ook politie in burger. Dit geldt zowel om het stadion, in de bussen die pendelen naar de Galgenwaard en op Utrecht Centraal. Tevens zijn er op diverse plekken extra camera’s en microfoons geplaatst. Het spreekkoor ‘Joden gaan er aan’ zal onder andere niet worden getolereerd; wees dus op je hoede en laat je niet verleiden tot ongewenst gedrag.

Daarom is het zeer belangrijk dat iedereen de club op een positieve wijze ondersteunt. Iedereen is gebaat bij een kolkende Galgenwaard, laten we daar met elkaar voor gaan!

Op naar zondag! Forza Utrecht!   

SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht