Biertje en vol uitvak tijdens FC Utrecht - Ajax

Beste supporters,

Met enige trots kunnen wij melden dat voor eerst sinds jaren er weer alcohol wordt geschonken in Supportershome Number Four rondom de wedstrijd FC Utrecht – Ajax. De drooglegging die jarenlang gold, zal tijdens deze editie niet van toepassing zijn.  


FCU - AZ (2)

Dit mooie resultaat is niet vanzelf ontstaan. Het is een gevolg van jarenlange inspanning en diverse overleggen die de SupportersVereniging heeft gevoerd met de betrokken clubs, KNVB en de locale driehoek.

Daarnaast zal het uitvak op 23 december gevuld zijn met 1200 Ajacieden, waarmee het uitvak ook voor het eerst sinds jaren weer volledig vol zal zitten. Dat betekent dat, in combinatie met de enkele tickets die op de andere tribunes nog beschikbaar zijn, Stadion Galgenwaard tot aan de nok toe gevuld zal zijn.

Deze ontwikkelingen in de normalisatie moeten worden gekoesterd. Laten we er daarom met elkaar voor zorgen dat het niet eenmalig is dat er een biertje kan worden gedronken rondom dit affiche.

Zoals gewoonlijk worden er rondom FC Utrecht - Ajax geen dagkaarten verkocht voor het supportershome. Het is wel mogelijk om ter plekke voor de rest van het seizoen lid van de SVFCU te worden en zo alsnog toegang te krijgen tot supportershome Number Four.

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht