Bootreis naar Rotterdam vol gezelligheid

Bootreis naar Rotterdam vol gezelligheid

Maar liefst zeshonderd leden van de SupportersVereniging FC Utrecht namen gisteren deel aan de bootreis naar Rotterdam. Al rond negen uur waren de eerst supporters aanwezig op de Utrechtse meubelboulevard om vanaf daar de bootreis mee te maken. Dat de boot pas vanaf tien uur open ging, namen deze enthousiastelingen voor lief. Toen de luxe boot eenmaal open ging, werden al snel de eerste biertjes getapt.

Elke deelnemer aan de reis kreeg twee consumptiemunten en een prachtige sjaal als aandenken aan deze bijzondere dag. Al snel was het erg gezellig. Artiesten als Rik Hoogland, Ronnie van Bemmel, Feestbeest Jerick en diverse andere Utrechtse sfeermakers zorgden voor een heerlijke stemming aan boord. Het is goed om te kunnen vermelden dat de gezelligheid de boventoon voerde en er geen wanklank te noteren viel.Enthousiast werd er gezwaaid naar andere supporters die de boten kwamen uitzwaaien in dorpen als Nieuwegein en Schoonhoven. Een speciale vermelding verdienen Mike, Wesley en Rick die in een sloep met vuurwerk de sfeer verhoogden (met dank aan Peter).

Daarna werd er vaste koers naar Rotterdam gezet. Rond drie uur ’s middags kwamen de zeshonderd supporters aan en bewoog men in één grote groep richting De Kuip waar het die avond zou moeten gebeuren.

Helaas viel het qua wedstrijd en resultaat tegen voor onze FC, maar de SupportersVereniging kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Wij willen allen die zich hiervoor hebben ingezet dan ook hartelijk danken en willen de deelnemers aan deze reis graag bedanken voor hun aanwezigheid. Zij zorgden voor een onvergetelijke dag!

Bekijk hier ons fotoverslag op FacebookWedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht