Cadeautje! Haal jouw jubileumboek op

Cadeautje! Haal jouw jubileumboek op

De makers van het SV jubileumboek 'Know Your History' hebben eerder deze week coronaproof geproost op het afronden van het boek. In aanwezigheid van Frans van Seumeren werd er gezellig teruggeblikt op het schrijven van het boek dat de supportersvereniging als cadeau wil aanbieden aan haar leden (één exemplaar per gezin).


Vrachtwagen verkoop boeken

Wie het boek in handen heeft, heeft de gehele historie van FC Utrecht. Voorzien van leuke verhalen, interviews met talloze oud-spelers, unieke odes van Korneel Evers, wist-je-datjes en heel veel fotomateriaal gaat dit boek een echt collectors-item worden! 

Inmiddels is de vrachtwagen met boeken in Utrecht aangekomen en hebben we bedacht hoe we de boeken bij onze leden kunnen krijgen.

Dit gaan we als volgt doen!

Zaterdag 17 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur organiseren we een drive through bij de SV-caravan naast het stadion. Ieder lid kan dan, op vertoon van zijn lidmaatschapspas, dit unieke jubileumboek komen halen!

Ook is het mogelijk om voor andere leden, zoals vrienden of familie, het boek op te halen. Randvoorwaarde is dat jij de lidmaatschapspas van deze persoon/personen én (kopie van het) ID-bewijs bij jou hebt en kan tonen. 


We hopen jullie daar te zien!

SVFCU

PS, indien je 17 oktober niet in de gelegenheid bent om het boek te halen, wees niet getreurd. Er wordt nog een nader te bepalen afhaalmoment georganiseerd. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht