Column: Dit is strijd en dit is passie!

Column: Dit is strijd en dit is passie!

Passie en strijd, dat vragen wij aan de spelers van ons FCU, en wat hebben wij genoten. Ondanks het falen van de arbitrage hebben onze jongens geknokt. Een ieder en niemand uitgezonderd gaf alles om een goed resultaat te behalen in de Heineken veste.

Inmiddels zijn de oogtest formulieren al tig keer opgestuurd naar de arbiter van dienst, maar onze jongens valt niks te verwijten op een aantal gemiste kansen na. Dit is wat wij van onze jongens willen zien, het liefst het gehele seizoen lang, knokken voor elke meter elke bal, het is dat wij wat ongelukkig in de passing en afronding waren maar o o wat hebben wij Twente het achterste van ons tong laten zien en dat met 10 man nagenoeg de gehele wedstrijd. Twente kon er geen trui van Hake en deze werden achteraf nog boos op het falende gele kwartet. Zouden zij dan stiekem toch Utrecht-fan zijn?
Aankomende zondag wacht Feyenoord, wanneer wij dezelfde passie en inzet tonen als dat wij afgelopen zondag gedaan hebben ben ik nergens bang voor. En al helemaal niet ten opzichte van het huidige Feyenoord die tegen Zwolle er geen Pec van konden. Laten wij Feyenoord bij de keel grijpen en hand in hand gaan met de spelers om Feyenoord huiswaarts te laten keren met niks op een paar goed gevulde bussen na waarschijnlijk. Passie en strijd het code woord voor de aankomende weken, we zullen met z’n allen moeten knokken voor de punten niet alleen de jongens ook wij als supporters. Wij moeten laten zien dat er vanaf nu nauwelijks tot niks meer te halen valt voor de tegenstanders.

Laat het maar weer bier en warme worsten regenen, als het maar geen opblaasbare bananen zijn. Wij zijn Utrecht en wij blijven Utrecht, de ploeg met passie en strijd, en wij kunnen dat dat hebben wij afgelopen zondag gezien! Feyenoord is de volgende en dat gaan zij weten ook!

Forza Utreg!!

Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht