Column: Hoge emotie

Column: Hoge emotie!

Krankzinnige wedstrijd in Amsterdam, je scoort vier keer(!) en je speelt een goede wedstrijd. Je staat alleen wederom weer met lege handen! We zitten in de hoek waar de klappen vallen. Maar ook ik was een trotse supporter uiteindelijk na de wedstrijd van afgelopen woensdag.

Dan Fortuna.


131924448_3545510108838185_7266610994310708279_o

Het is toch echt ongelooflijk zielig. We kunnen niet eens van notabene VVV, ADO en Fortuna winnen. Hoe kan het nu in godsnaam mogelijk zijn dat dit geaccepteerd word?! Hake heeft zijn kans tot de winterstop i.m.o. niet gegrepen. Gewogen en dus te licht bevonden, want met deze “internationale” sterren zal er een trainer moeten staan die de echte beslissingen durft te nemen. Niks geen vrijheid meer. Dit is het en dit gaan we doen. Bevalt het je niet? Zoek je maar een andere club! Als je ze nou ziet rondlopen op dat veld tegen Fortuna. Het straalt ook een brok ellende uit. Als angsthazen die bal van links naar rechts schuiven in de hoop dat ie plots in het netje gaat vallen.

Hoe kan het in godsnaam mogelijk zijn dat Gyrano Kerk na 8 mislukte corners en vrije trappen nog steeds die ballen mag blijven nemen?! Als teamgenoot moet je toch zeggen: “Laat mij hem nu maar nemen, want je bakt er geen reet van!”. Leuk dat hard rennen en drie mannen in je greep houden, maar Kerk levert elke bal in bij de tegenstander. Het hopen op een bevlieging is meer een scheet durven laten als je aan de diarree bent en je broek schoon blijft, maar je eigenlijk al weet dat je bedrogen uit komt.

De spelers willen graag dat Hake blijft. Mij bekruipt het gevoel dat de spelers wel heel graag de touwtjes in handen houden. Het om kunnen gaan met een trainer die ook daadwerkelijk de baas is lijken deze jongetjes echt niet te willen. Want als je met deze instelling tegen Fortuna speelt, zijn ze geen mannen maar jongetjes.

Het is bar en boos, en dat in je jubileum seizoen! Ik durft nu te stellen met 12 wedstrijden gespeeld dat het seizoen nu al verloren is. Het is in ieder geval voor de supporters verloren! Want met deze instelling van de club en de spelers zijn ze ons kwijt! En elke week ergeren we ons kapot en kijken we toch weer met goede moed. Staan we twee keer in de week kou te lijden met een fakkel in de hand om maar iets van gevoel over te geven aan die jongetjes.

Schaam je kapot!

Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht