Column: Winst in de kuip en camera’s op Ten Hag

Het zou wat zijn, we winnen in de Kuip en we verkleinen de marge naar twee punten. Feyenoord is alleen maar met de bekerfinale tegen AZ bezig. Ze zijn voor de voorbereiding afgelopen week naar Spanje geweest. Lekker vakantie vieren! Hopen dat ze nog steeds in de vakantiestemming zijn en dat we er overheen walsen. Aan de andere kant, de play-offs vorig jaar waren te gek. De laatste wedstrijd tegen AZ vergeet ik mijn leven niet meer! 3-0 op je flikker krijgen in Alkmaar en je dan zo revancheren. Maar laten we maar voor safe gaan en ons rechtstreeks proberen te kwalificeren voor Europa.


040

Europa, dat was een feest! Van Valetta in Waalwijk, naar de pyro van Poznan tot de grote sterren van Zenit. En wat waren we dichtbij. Bijna alles liep zoals het moest lopen. In Poznan een wereldprestatie geleverd door te winnen van die Polen plus de Deense scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen. Dat die kerel niet opgepakt is toen, is voor mij nog steeds een raadsel. In Zenit kwamen we net een beetje geluk te kort! Maar wat stonden we goed, de elf, de reservespelers en onze Jean Paul de Jong met , hoe heet ie ook alweer?, oh ja Erik ten Hag!

Erik was er van overtuigd dat hij Ajax kampioen ging maken in de winterstop. Hij was al een tijdje akkoord, maar de winterstop was voor hem het ideale moment om over te stappen. Hij sprak als snel over ‘zijn ploeg en zijn spelers’ en hij voelde zich al snel op zijn gemak daar. We zijn nu een maand of vier verder en hoe anders ziet de wereld er nu uit. Alsof het zo moet zijn, alsof het in de sterren staat geschreven: Zondag 15 april, 16:45 en PSV kan op eigen veld kampioen worden tegen Ten Hag. Erik, wanneer ga je bekend maken dat je nog steeds stiekem bij ons onder contract staat en dat je daar alleen bent heen gegaan om alles naar de klote helpen?

We gaan het zondag zien! Wij gaan in ieder geval voor de vierde plek met Jensen, Streekie, Markie en de rest. Goed dat de gemeente Rotterdam Utrecht gewoon haar supporters laat meenemen. Zo kan het dus ook! Schandelijk dat Den Haag geen supporters mee mocht nemen afgelopen zondag. Een wedstrijd moet ten alle tijden gespeeld worden met uit-en thuissupporters. De vertrutting in de Nederlandse stadions slaat overal toe. Het is voetbal, geen korfbal!

Utrecht till i die!

Geschreven door R van U ( Www.facebook.com/kraakie )

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht