De bijzondere positie van Bunnikside-kinderen

De bijzondere positie van Bunnikside-kinderen

Sinds jaar en dag verzamelt de meest fanatieke supportersgroep van FC Utrecht zich op de Bunnikside. De laatste jaren zijn er ook steeds meer jeugdige supporters die zich thuis voelen op deze tribune. Een goede zaak: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!
Kinderen op de Bunnikside bevinden zich in een unieke positie! Zij
mogen namelijk meer betalen om de wedstrijden van FC Utrecht te zien!

Wat is er aan de hand?
Wie een halve seizoenskaart voor een kind onder koopt is op de Cityside goedkoper uit dan op de Bunnikside. Het verschil tussen kinderen tussen de 13 en 18 jaar is 9,80. Mocht het kind jonger dan 13 jaar zijn, dan is het verschil zelfs 24,50 euro. In het laatste geval zit het verschil vooral in het feit dat er op de cityside een speciaal tarief gehanteerd wordt voor kinderen in de leeftijdscategorie tot 13 jaar. Op de Bunnikside bestaat dit tarief niet.

Waarom dit zo is, is onduidelijk. Er is al meerdere keren vraag naar gedaan bij de club, maar tot op heden is er geen antwoord op gekomen. In de directie van FC Utrecht is Paulo Steverink verantwoordelijk voor de financiën. Binnenkort zal de club wel weer beginnen met de verkoop van seizoenskaarten. Wij zijn erg benieuwd of Meneer Steverink voor die tijd duidelijkheid verschaft heeft, een nieuw tarief heeft ingevoerd of breeduit gaat erkennen dat kinderen die op de Bunnikside zitten eigenlijk hele speciale kinderen zijn die een soort ereplaats innemen binnen de FC.

We houden je op de hoogte.
Bunnikside.nl

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht