De goede lijn doortrekken,

De goede lijn doortrekken,

Op een onnodig gelijkspel tegen NEC thuis na, kunnen we spreken van een behoorlijke serie de laatste paar wedstrijden. Het middenveld en aanval lijkt eindelijk te gaan renderen en de verdediging oogt op wat schoonheidsfoutjes na solide
Het is nu zaak om volwassen te worden en deze goede lijn door te trekken. Zakelijk spelen en de punten binnenharken is een pre!  Wij als supporters willen daarbij ook passie strijd en beleving zien, wat in de laatste wedstrijden in fases duidelijk zichtbaar was. Nu komt de grote maar, maar is dit FC Utrecht wel zo goed als Ten Hag denkt en zegt? Is dit FC Utrecht wel volwassen en sterk genoeg om daadwerkelijk aan te haken bij de subtop? Zo maar een aantal vragen die bij een iedere supporter door het hoofd gaat.

Wij als supporters zijnde zijn nogal sceptisch en voorzichtig en misschien wel azijnzeikerig ten op zichte van onze club, het kan en moet altijd beter. Maar wat nou als we daadwerkelijk op ons plafond zitten qua huidige selectie en speelstijl? Of is er daadwerkelijk wel meer uit te halen? Kortom een hoop onzekerheden die afgaande op het spel dit seizoen nauwelijks beantwoord kunnen worden.

Zo zijn er vast ook een aantal supporters die inmiddels hun toto geld veel al verloren hebben op onze Mickey Mouse competitie. Er is geen touw aan vast te knopen. Maar mocht ons team daadwerkelijk aan hun plafond zitten of er is daadwerkelijk meer uit te halen zullen wij als supporters ons moeten laten gelden en wij het team naar een hoger plan moeten gaan tillen. Het geen waar wij goed in horen te zijn moet nog beter tot uiting komen en moet nog beter gaan renderen en moeten wij het team toe gaan schreeuwen als nooit te voren.

Laten wij maar laten zien wat Utrecht is en wat Utrecht moet zijn! Passie, Strijd, Bloed, Zweet en Tranen! Dan slaat het vanzelf over op het team en kunnen wij misschien wel aan het eind van de rit zeggen: Wij hebben weer een ouderwets Utrecht kunnen zien.

Forza Utrecht!
Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht