De Ommekeer?


bg-svfcu

Mijn verwachtingen waren niet al te hoog gespannen voor de zondag 5 november, waar de wedstrijd Ajax - FC Utrecht op het programma stond. 

Ik kan me voorstellen dat het bij een ieder zo was, zeker als je de wedstrijden van afgelopen weken bekeek.

De afgelopen stond toch in het teken van het zoeken naar de juiste formatie en tactiek, maar ook de mentaliteit van spelers werd ter discussie gesteld. 

Wat was er aan de hand met het team dat Poznan over de knie heen legde en ook de wodka drinkende russen het ontzettend moeilijk maakte.

Er werd een plan bedacht in de afgelopen week, Ten Hag en De Jong hebben de hele week aan de tekentafel gezeten en tot in de laatste uurtjes nadenken hoe zij deze wedstrijd zouden moeten winnen.

Het werd Labyad in de spits naast Gyrano Kerk en spelen met maar liefst 5 verdedigers tegen de zogenoemde godenzonen. 

Een flitsende start en we kwamen al snel 0-1 voor door uitgerekend Labyad die de afgelopen weken als verwende broodvoetballer werd neergezet. Na de 1-1 werd het een zenuwslopende wedstrijd met gelukkig in de 84e minuut weer een bevlieging van Labyad die met een lichaamsschijnbeweging 3 "godenzonen" zo terug naar het amsterdamse bos had gestuurd en de bal rustig in de verre hoek plaatste 1-2!

Vooraf had er niemand een cent gegeven voor FC Utrecht in deze wedstrijd en juist daarom zijn wij extra trots op deze overwinning wat wel eens de ommekeer van deze competitie kan worden! We zijn pas 11 wedstrijden onderweg met vallen en opstaan maar deze zondag gaat de boeken in als de zondag waar de zogenoemde godenzonen van hun voetstuk vielen en ten onder gingen in het betonblok wat zij de ArenA noemen. Nu is het zaak om na al het vallen te blijven staan en elke wedstrijd te laten zien dat dit Utrecht tot mooie dingen in staat is! 

Over 2 weken Excelsior thuis, heb er nu al zin in!

Forza uuu


Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht