DJ’s en Michael Oomen in home rondom Twente-thuis

Beste supporters,

FC Utrecht sluit zondag het eredivisieweekend af, thuis tegen FC Twente. Om 16.45 uur wordt er in Stadion Galgenwaard afgetrapt.
In het supportershome Number Four zullen er in beide zalen optredens plaatsvinden. In de ‘Nederlandse’ zaal zal Michael Oomen een optreden verzorgen, in de ‘dance’ zaal zullen de DJ’s Don Cartel en Billy the Kid de muziek verzorgen.

Tevens zullen tijdens deze wedstrijd een groot aantal Engelse gasten aanwezig zijn. Deze supporters van verschillende Engelse ploegen maken er inmiddels een traditie van om elk seizoen een wedstrijd van FC Utrecht te bezoeken. De SV zal ook tijdens deze wedstrijd de overzeese gasten verwelkomen.

Om toegang te krijgen tot het home, moet je lid zijn van de SVFCU. Ben jij nog geen lid? Er worden voor deze wedstrijd dagkaarten voor €5,00 verkocht. Wil jij voor de resterende wedstrijden van het seizoen lid zijn van de SupportersVereniging FC Utrecht? Dan kun je voor slechts €12,50 voor de rest van het seizoen lid worden via http://www.svfcu.nl/lid-worden

Tot zondag!

SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht