Eindelijk een goede week!

Eindelijk een goede week!

Utrecht grossierde in fouten in de eerste paar weken van de competitie, afspraken werden niet na gekomen en ook de ultieme beleving om te winnen ontbrak. Donderdag wachtte Twente in Enschede, op voorhand in gedachte van velen supporters zo ook de mijne kansloos. Niets bleek minder waar want zowel Ik en duizenden andere supporters zagen nu in Utrecht niets terug wat wij een week eerder tegen Groningen hadden gezien, dat was namelijk een vertoning van elf wandelende zoutzakken met peperkoorts. Nee dit was anders, een met inspiratie spelend Utrecht, vanaf minuut één op en top geconcentreerd, wat resulteerde in een 1-3 overwinning op tukkers front.
Met name de veel geprezen Churandi Zivkovic sprint was om je vingers bij af te likken. Vervolgens Sparta thuis, in de eigen “gevreesde” Galgenwaard, althans gevreesd, de laatste die er gevreesd naar toe kwam moet slechtziend zijn geweest met een angst voor mensen. Maar goed Sparta thuis, snelle goal, beentjes open, balletje er door en weer door voetballen was het toch lang spannend, totdat de bal van onze magistrale nieuwe Ballack in de vorm van Strieder de bal gaf aan Nacer Bergkamp en de bal knap binnenschoot.

Toen waren er geen twijfels meer en de drie punten blijven hier bij ons. Eindelijk een goede positieve week, dat hadden wij met z’n allen nodig want zeg nou eens eerlijk, elke keer maar van je vrouw te horen krijgen dat je toch maar weer naar dat voetbal gaat terwijl ze altijd verliezen werd je ook wel een keer zat denk ik! Op naar volgende week!  

Groeten Dustin

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht