Einduitslag 1e SV FC Utrecht Pubquiz 2020

FC Utrecht bestaat 01-07-2020 50 jaar, dus waren er, symbolisch, middels 5 ronden van 10 vragen in totaal 100 punten te verdienen. Voorafgaand aan de quiz werd door een teamleider naar de organisatie gemaild dat de winnaar al bekend was, maar na gelang de avond verstreek bleek het team van Rob Zomer die woorden niet waar te kunnen maken. S terker nog, het team werd een na laatste, dus zij mogen zich afreageren middels het darten met werpbijlen. De poedelprijs ging naar het gezellige team van Marina van Dulst, het enige complete vrouwenteam, en zij gaan nog even de koppen bij elkaar steken in een escaperoom, om volgend jaar iets beter voor de dag te komen.


Schermafbeelding-2020-03-12-om-13.23.51

Bij deze bedank ik nogmaals een ieder voor hun hulp deze geweldige avond, maar ook de deelnemers. Mede dankzij ons allen is het een onvergetelijk avondje geworden. Tevens bedank ik "The Team Building get out of here", Mike Vermeulen, Paul Pessel Sport en Restaurant Will's te Nieuwegein voor het beschikbaar stellen van de vele prijzen. Het winnende team mag uitgebreid gaan dineren bij Will's, waarbij de eigenaar tevens vele kaarten voor de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder op 03-06-2020 beschikbaar stelde.

Vanwege de vele positieve reacties gaat de SV PUBQUIZ in 2021 een vervolg krijgen. Vanwege dit feit is er een wisseltrofee in het leven geroepen. De wisseltrofee, met 'gouden bal', werd op maandag 09-03 op Zoudenbalch uitgereikt aan teamcaptain Jeroen Haggenburg van het winnende team "HET FCU VOETBALMUSEUM TEAM", waarbij de teamleden ook een persoonlijk prijsje, de CUP met de GROTE OREN, in ontvangst mochten nemen. Wel een kleintje, want ondanks het uitspreken van grote ambities siert bescheidenheid de mens.
 
Siege Postuma

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht