Even voorstellen: Nadine Theunis

Beste supporters,

Via deze weg wil ik graag mijzelf even kort voorstellen.

De meeste mensen herkennen mij mogelijk al als coördinator van 'De Schoffies', sinds maandag 18-12 ben ik officieel Algemeen Bestuurslid van SVFCU.


Foto 2

Mijn naam is Nadine Theunis, 33 jaar en woon samen met Remco Avezaat (ook voor de SV actief onder de vlag Since70) in Leersum. Na 12 jaar zorg heb ik gekozen voor een carrière switch en ben ik nu vestigingsmanager bij Olympia uitzendbureau in Veenendaal.

Al jaren verleen ik hand en span diensten voor SVFCU. Het begon met het helpen op de open dag, het verkopen van Mihai Nesu-sjaaltjes en uiteindelijk ben ik samen met Jeroen het volwassen vlaggenteam gaan coördineren.

Op een gegeven moment werd ik gevraagd door Mike & Teun om 'De Schoffies' te gaan begeleiden. Een nieuw initiatief van SVFCU, waarbij de aandacht vooral gericht is op onze jongere supporters.

Dit begeleid ik nu een aantal jaar en met veel enthousiasme. Elke keer de glimlach van het kind geeft mij alleen maar meer energie om hier mee door te blijven gaan en zal dit zeker blijven doen naast mijn functie als algemeen bestuurslid van SVFCU.

Sinds het begin van het seizoen 2017-2018 ben ik als aspirant bestuurslid mee gaan lopen met het bestuur van de supportersvereniging en heb ik de vergaderingen bijgewoond. De gedrevenheid en de passie die het huidige bestuur heeft voor de club, heeft mij geen enkel moment aan het twijfelen gebracht en mede daardoor heb ik besloten mij hierbij aan te sluiten.

Ik zal mij voor de volle 100% inzetten voor de SV en zal klaar staan voor de leden om hun verhaal aan te horen en vooral om meningen met elkaar te delen.

Graag kom ik met jullie in contact! Dat kan op wedstrijddagen in en om het stadion of het supportershome, of per mail via schoffies@svfcu.nl 

Groet Nadine

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht