Frank Demouge en Vito Wormgoor bezoeken Bunnikside

Ook voor de wedstrijd van zondag tegen Abcoude-noord heeft Since70 wederom 2 oud spelers te gast bij de Supportersvereniging FC Utrecht.

Frank Demouge kwam in augustus 2010 over van Willem 2 en tekende een contract voor 3 jaar bij FC Utrecht, dat na het vertrek van Kevin Vandenbergh naar het Belgische Eupen wel een extra spits kan gebruiken. De ploeg uit de Domstad heeft mede door de Europese wedstrijden een loodzwaar programma en Demouge past binnen de ambities van de club.


Demouge

In september 2008 maakte FC Utrecht bekend Wormgoor voor twee jaar te hebben vastgelegd, met een optie voor nog twee jaar. Volgens technisch directeur Piet Buter was Wormgoor een fysiek sterke en ook kopsterke verdediger, die op meerdere plaatsen in de verdediging inzetbaar was. Hij maakte zijn debuut voor de hoofdmacht op 14 september in een met 2–0 verloren uitwedstrijd tegen FC Groningen en zou dat seizoen tot zeven wedstrijden komen.
Wormgoor begon zijn carrière bij v.v HDS uit Leersum en is momenteel aanvoerder bij SK Brann uit Noorwegen dat vorig seizoen uitkwam in de Europa League.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht