Het boek 'Know your history'

Het afgelopen jaar zijn we (SVFCU) met een aantal man druk geweest om het boek 'Know your history' te maken. De aanleiding is '50 jaar FC Utrecht'. Op dit moment zitten we in de afrondende fase, in september komt het uit.
Het boek zit vol met bijzondere verhalen en honderden unieke foto's. En het leuke is dat meer dan honderd oud-spelers hebben meegewerkt. Van Sebastien Haller tot Willem van Hanegem en van Dick Advocaat tot Willem Janssen. Van Jacob Mulenga  tot Stijn Vreven en van Urby Emanuelson tot John van Loen. Van Erik ten Hag tot Rick Kruys en van Alje Schut tot Hans van Breukelen. Van Henk Fraser tot Jan Willem van Ede en van Robbie de Wit tot Timo Letschert. En wat dacht je van Dries Mertens, Wim Flight, Nana Asare en Marcel van der Net. Lees in het boek over hun memorabele momenten in hun Utrecht-tijd!

Wanneer je lid bent van de SVFCU, krijg je dit boek gratis. (1 boek per huishouden) Ben je geen lid? Twijfel dan niet en schrijf je in als lid. Kijk op SVFCU.nl voor meer informatie.

De definitieve publicatiedatum wordt nog bekend gemaakt. Wees er snel bij, want dit collectorsitem mag niet in je boekenkast ontbreken!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht