Hoeken dicht in de Galgenwaard?

Hoeken dicht in de Galgenwaard?

Dankzij een facebookactie is een heet hangijzer onder de supporters weer helemaal tot leven gekomen: het dichten van de hoeken van Stadion Galgenwaard. De SVFCU heeft dit onderwerp diverse keren met de club besproken en meegedacht in de mogelijkheden om het comfort en de sfeer in het stadion te optimaliseren.  
FC Utrecht heeft vervolgens diverse onderzoeken laten verrichten en heeft verschillende opties laten uitwerken tot een offerte. Enkele van deze ontwerpen zagen er veelbelovend uit, rekening houdend met het feit dat de kantoorpanden daglicht moeten blijven zien en het dichtbouwen niet zomaar mogelijk is.  

Toch is het tot nu toe niet gekomen tot een strategische oplossing, waarbij voornamelijk het financiële plaatje roet in het eten gooide.  

De SV zal dit onderwerp, mede door het draagvlak van de Facebookactie, nogmaals op de agenda zetten tijdens het reguliere overleg dat de SV met FC Utrecht zal hebben op 6 september aanstaande.  Mocht er naar aanleiding van dit overleg nieuws te melden zijn, dan melden wij dit natuurlijk via onze online kanalen.  

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht  

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht