Informatie: de laatste rit van Ad

Informatie: de laatste rit van Ad

Beste supporters,

Aanstaande zaterdag (morgen) komen we bij elkaar om Ad van der Voort het afscheid te geven dat hij heeft verdiend. Ad heeft tijdens de laatste fase van zijn leven aangegeven dat hij graag zou willen dat zijn kist nog eenmaal stil komt te staan bij Stadion Galgenwaard. Natuurlijk willen wij er alles aan doen om die wens in vervulling te laten gaan.


Adje-zwartwit

Om dit op een goede en respectvolle manier te laten verlopen, willen we iedereen die zaterdag aanwezig wil zijn om Adje de laatste eer te bewijzen vragen om zich te houden aan de volgende afspraken:

- Hou alsjeblieft rekening met de coronamaatregelen. Draag een mondkapje en houd voldoende afstand van elkaar. 
- Heb je klachten die passen bij COVID-19? Of zit je in quarantaine of isolatie? Blijf dan thuis. 
- We willen iedereen vragen om geen vuurwerk mee te nemen. Dit is een uitdrukkelijk verzoek va de familie. De Supportersvereniging zal zorgen voor fakkels en een verantwoorde manier om hier mee om te gaan.
- Volg aanwijzingen van aanwezige stewards en/of politieagenten op.
- Neem allemaal een sjaal mee. Als Ad naar de begraafplaats wordt gereden wordt speciaal voor hem You'llNever Walk Alone gezongen.

De begrafenisstoet zal zaterdag omstreeks 13:00 uur arriveren op het Herculesplein. De laatste tocht van Ad is ook in zijn geheel te volgen via een livestream via:  www.uitvaartmetbeeld.nl/uitvaart/oppadmetad

Mede namens de familie en vrienden van Ad hopen we op een bijzondere en respectvolle bijeenkomst. Ad heeft dit als geen ander verdiend. We hopen jullie zaterdag op verantwoorde manier te mogen ontmoeten.

Supportersvereniging FC Utrecht

N.B. In plaats van bloemen: liever een gift aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht, op rekeningnummer NL52 INGB 0004131090 ten name van I. van der Voort, onder vermelding van Ad

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht