Informatie lidmaatschap SVFCU 2020-2021

Beste supporters,

Ook de SupportersVereniging kijkt in onzekere tijden over de toekomst en invulling van het betaald voetbal alvast vooruit naar komend seizoen. Daarom zal vanaf 10 juni de automatische verlenging van het lidmaatschap van de SupportersVereniging plaatsvinden en wordt ook het lidmaatschapsbedrag afgeschreven.

Net als iedereen weten wij ook niet hoe komend seizoen er uit zal zien, maar wij hebben wel jouw steun nodig en hopen dat jullie het lidmaatschap verlengen. Om de leden tegemoet te komen, krijgen leden die hun lidmaatschap verlengen, evenals nieuwe leden, een bijzonder cadeau!


Matchday

Momenteel wordt hard gewerkt aan een speciaal en prachtig jubileumboek over het vijftigjarig bestaan van FC Utrecht met als titel ‘Know your history’. Het boek met unieke verhalen, foto’s en weetjes over onze club wordt geschreven door de schrijvers van het boek ‘De rebellen van de Bunnikside’ in samenwerking met schrijvers en columnisten van de Forza. Leden van de SV krijgen dit boek gratis cadeau (voor gezinsleden één per huisadres), een mooie reden om lid te blijven of lid te worden van de SupportersVereniging!     

Het is bij de verlenging van de lidmaatschappen daarom belangrijk dat er voldoende saldo op de betreffende rekening staat en eventueel geblokkeerde rekeningnummers zijn gedeblokkeerd.

Indien het niet mogelijk is om het lidmaatschapsbedrag af te schrijven, kunnen wij helaas jouw lidmaatschap niet verlengen, wat onder andere tot gevolg heeft dat jij volgend seizoen geen toegang hebt tot het supportershome, niet het supportersblad Forza! zal ontvangen en niet kan profiteren van (kortings)acties van de SV.

Een volwassen lidmaatschap kost € 25,- , een gezinslidmaatschap is voor € 35,- verkrijgbaar en jeugd tot en met 16 jaar en mensen die 65 jaar of ouder zijn, zijn voor € 18,- ook komend seizoen lid van de SupportersVereniging.

Ben jij nog geen lid, maar wil jij dat wel worden? Dat kan natuurlijk ook! Word dan lid van de SVFCU via deze link

Let op: de passen worden eind juli/begin augustus naar het thuisadres verzonden, dus geef vóór die tijd adreswijzigingen door via info@svfcu.nl.

Graag tot volgend seizoen als lid van de SupportersVereniging!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht