Jean-Paul de Jong nieuwe hoofdtrainer FC Utrecht

Jean-Paul de Jong is zoals verwacht de nieuwe hoofdtrainer van FC Utrecht, waar hij de naar Ajax vertrokken Erik ten Hag opvolgt. 'Mister FC Utrecht' neemt Marinus Dijkhuizen (45), Luc Nijholt (56) en Rick Kruys (32) aan als assistenten.


001

De Jong was van 1993 tot 2007 speler van het eerste elftal van FC Utrecht. Hij speelde 435 wedstrijden voor de club uit zijn geboortestad. De Jong tekent als hoofdtrainer een contract tot de zomer van 2019. Donderdag zal hij zijn eerste training leiden. Spitsentrainer Hans van de Haar is op straat gezet door FC Utrecht. De Jong wenste niet met hem samen te werken.

Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam maakt vandaag bekend dat Luc Nijholt (56) en Marinus Dijkhuizen (45) zijn aangetrokken als assistent-trainers van Jean-Paul de Jong. Nijholt was onder meer assistent-trainer onder Co Adriaanse en Henk ten Cate. Dijkhuizen is bekend als trainer van Excelsior, Brentford FC, NAC en recent Cambuur. Rick Kruys (32), reeds parttime assistent-trainer van FC Utrecht, wordt per direct fulltime betrokken bij het eerste elftal. Stefan Postma blijft keeperstrainer van de selectie. 

Bron AD

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht