Jong FC Utrecht onderweg naar het linkerrijtje

Jong FC Utrecht onderweg naar het linkerrijtje

Vanavond om 18.45 uur speelt Jong FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Een wedstrijd die per definitie garant staat voor spektakel en doelpunten. In Amsterdam verloren onze mannen met 3-2 (0-0). Dit vraagt natuurlijk om sportieve revanche.


20200825_jong-fc-utrecht-shoot-4144

Als je kijkt naar de ranglijst dan ontlopen de twee ploegen elkaar niet zo heel veel, als je kijkt naar de tweede periode dan is het snel duidelijk dat onze mannen bezig zijn met een goede reeks en dat onze tegenstander een mindere periode doormaakt.

Toch blijft dit een wedstrijd op zichzelf. Ook op de training viel toch regelmatig de naam van onze tegenstander. Er is heel hard gewerkt om vanavond weer goed voorbereid en messcherp aan de aftrap te krijgen. De sneeuw is verdwenen en dus de grasmat weer geheel mooi groen. De muziek staat klaar en ook het materiaal is opgepoetst. De televisie gaat het weer rechtstreeks uitzenden, alleen wij missen nog steeds onze trouwe aanhang.  In de vorige edities hebben wij ervaren hoe belangrijk dat kan zijn. Dus hierbij de uitnodiging zet de TV aan en moedig ons massaal aan. Met jullie steun moeten wij vanavond toch een mooi resultaat kunnen halen. En dan gaat Jong FC Utrecht toch echt de aansluiting met het linkerrijtje maken.

Wie had dat vooraf gedacht.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht