Jong FC Utrecht vanavond in actie tegen Roda JC

Jong FC Utrecht vanavond in actie tegen Roda JC

“Ik ben zeer benieuwd”, is de eerste reactie van interim trainer, Ab Plugboer, op zijn debuut als hoofdtrainer in de Keukenkampioen divisie. Voor Jong FC Utrecht staat er vanavond op Sportcomplex Zoudenbalch weer een uitdagende partij op het programma: Jong FC Utrecht - Roda JC.

 


Ab Plugboer

Na de eclatante overwinning op FC Dordrecht stond er vrij plotseling een andere hoofdtrainer. De nieuwe man is overigens voor velen van jullie een oude bekende: Ab Plugboer.

De trainingen verliepen vrij soepel en tot volle tevredenheid van de gehele selectie en staf. Natuurlijk zijn er altijd spelers die gaan voor een nieuwe kans. Elke trainer heeft tenslotte zijn eigen visie op de spelersgroep. Vanavond gaan wij het zien en ervaren. De tegenstander is zeker geen onbekende. Roda JC behoeft weinig introductie. Een elftal wat heel graag terug wil naar de “oude tijden”, succes in de eredivisie. Het belooft dan ook een ouderwetse kraker te worden. Gaat het Jong FC Utrecht lukken weer wat plaatsen op de ranglijst te stijgen?

Vanavond op FOX kunnen jullie het zelf zien en beoordelen, aanvang om 21.00 uur sharp.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht