Jong FC Utrecht vanavond naar Amsterdam

Jong FC Utrecht vanavond naar Amsterdam

Om het wel en wee van Jong FC Utrecht te volgen, vroegen wij teammanager René van der Linden om ons tekst en uitleg te geven. Dat doet hij graag.


20200825_jong-fc-utrecht-shoot-4144

Na het teleurstellende resultaat van afgelopen vrijdag (1-4 nederlaag tegen NEC) stonden de mannen zaterdagmorgen weer vol energie en ambitie op het trainingsveld. Gelukkig is er snel weer een kans op eerherstel. Maandag staat de wedstrijd tegen JONG AJAX op het programma. Zelfs voor deze generatie een bijzondere ontmoeting. Vorig seizoen leverde het in Amsterdam een kansloze 4-0 nederlaag op.  In Utrecht waren de rollen volledig omgekeerd, 7-2 (!) overwinning. Kortom, spektakel lijkt op voorhand verzekerd.  Extra spannend is in deze tijd ook de uitslag van de CORONA test, wie kan en mag er mee. Pas in de loop van maandag verwachten wij de uitslagen.

Op de zondag training lijken ook alle pijntjes vergeten.  Er werd scherp en hard gewerkt. Iedereen wil graag een plaats in de wedstrijdselectie en probeert de trainers te overtuigen. Het tactisch plan wordt uitgebreid besproken en op de details intens getraind. De lang geblesseerden kijken vanaf de zijlijn teleurgesteld toe. Zij zijn er vanavond zeker niet bij en moeten genoegen nemen met een plekje voor de buis. Toch sporen zij hun collega’s fanatiek aan en verlangen ook zij naar succes. Het moet en zal vanavond gaan gebeuren. Helaas nog steeds zonder publiek, maar er kan en mag gespeeld worden. Lucky men !!! Wij gaan onze supporters belonen voor alle steun en support.  Wij gaan vanavond voor een goed resultaat. Jullie gaan toch ook kijken?

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht