Kom naar Jong FCU - Eagles: in teken van De Kogel

Competitietreffen in Stadion Galgenwaard wordt aangegrepen om oud-spits FC Utrecht en Go Ahead Eagles te helpen.

De Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles staat in het teken van Leon de Kogel. De recette van de wedstrijd komt ten goede aan de medische kosten die de voormalig spits van onder meer FC Utrecht en Go Ahead Eagles heeft gemaakt en moet maken, nadat hij afgelopen zomer betrokken raakte bij een ernstig auto-ongeluk.


Kogel

Tickets voor publieke tribunes voor de wedstrijd die op maandag 11 februari in Stadion Galgenwaard om 20.00 uur begint zijn verkrijgbaar á 7,50 euro.
 
Er wordt een speciale FC Today gemaakt voor deze wedstrijd, die op de wedstrijddag á 2 euro kan worden aangeschaft. Ook die opbrengsten komen uiteraard volledig ten goede aan De Kogel, die onlangs uitgebreid en openhartig vertelde over het auto-ongeluk dat zijn leven op z’n kop zette:

Bekijk hier het interview. 

Tickets voor de wedstrijd Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn tickets ook via INTERNET verkrijgbaar, en vanaf 19.00 uur bij de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht