Lidmaatschap SVFCU 2018-2019

Beste supporters ,

Vanaf 1 juni zal de automatische verlenging van het lidmaatschap van de SupportersVereniging plaatsvinden en wordt ook het lidmaatschapsbedrag afgeschreven.


online- 8

Het is daarom belangrijk dat er voldoende saldo op de betreffende rekening staat en eventueel geblokkeerde rekeningnummers zijn gedeblokkeerd.

Indien het niet mogelijk is om het lidmaatschapsbedrag af te schrijven, kunnen wij helaas jouw lidmaatschap niet verlengen, wat onder andere tot gevolg heeft dat jij volgend seizoen geen toegang hebt tot het supportershome, niet het supportersblad Forza! zal ontvangen en niet kan profiteren van (kortings)acties van de SV.

Een volwassen lidmaatschap kost € 25,- , een gezinslidmaatschap is voor € 35,- verkrijgbaar en jeugd tot en met 16 jaar en mensen die 65 jaar of ouder zijn, zijn voor € 18,- ook komend seizoen lid van de SupportersVereniging.

Ben jij nog geen lid, maar wil jij dat wel worden? Dat kan natuurlijk ook! Word dan lid van de SVFCU via http://www.svfcu.nl/lid-worden 

Let op: de passen worden eind juli/begin augustus naar het thuisadres verzonden, dus geef vóór die tijd adreswijzigingen door via info@svfcu.nl.

Graag tot volgend seizoen als lid van de SupportersVereniging!

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht