Met de boot naar de bekerfinale!

Met de boot naar de bekerfinale!

Beste supporters,  

De SupportersVereniging heeft speciaal voor de leden van de SVFCU een bootreis georganiseerd naar de bekerfinale op 24 april aanstaande! Op veler verzoek zullen  daarom ook deze bekerfinale honderden FC Utrecht fans per boot naar De Kuip afreizen.
Het arrangement van de bootreis bestaat uit de volgende elementen:
·        Bootreis Utrecht-Rotterdam (een tocht van ongeveer 4 uur);
·        Wedstrijdkaart;
·        Live optredens van diverse artiesten;  
·        Belegde broodjes tijdens de lunch;
·        Twee consumptiemunten;
·        Terugreis per bus;
·        En een speciaal aandenken aan de finale namens de SupportersVereniging FC Utrecht.  

De prijs voor het arrangement is vastgesteld op € 80,- per persoon.    

De bootreis is exclusief voor leden van de SupportersVereniging FC Utrecht, die tevens in het bezit moeten zijn van een geldige seizoenkaart (Gouden en halve seizoenkaart vallen hier ook onder).  

Wil jij samen met honderden andere FC Utrecht fans per boot naar Rotterdam? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar bootkuip@svfcu.nl !  Vermeld hierbij jouw voornaam, achternaam, seizoenkaartnummer (staat op de achterkant van jouw seizoenkaart) en lidmaatschapsnummer van de SVFCU (staat linksboven op de achterkant van jouw lidmaatschapspas vermeld). De naam op de seizoenkaart en lidmaatschapspas moeten hierbij overeenkomen en de aanmelding is persoonsgebonden, dus niet overdraagbaar. Per aanmelding kan slechts 1 persoon worden ingeschreven, met uitzondering van leden met een gezinslidmaatschap, waarbij 3 personen per aanmeldingsmail kunnen worden doorgegeven.  

De voorinschrijving zal op volgorde van binnenkomst plaatsvinden. Vanaf 21 maart gaan wij alle inschrijvingen verwerken en alle e-mailtjes zullen in deze week beantwoord worden inclusief rekeningnummer waar het bedrag voor de bootreis naar moet worden overgemaakt.   Het komt af en toe voor dat de reacties van de SVFCU in de spam-box terecht komen. Het is daarom verstandig om het mailadres bootkuip@svfcu.nl toe te voegen aan jouw adresboek of de spam-mailbox te controleren.  

De voorschrijving stopt zondagavond 20 maart om 23.59 uur. Wil jij echter verzekerd zijn van een plek op de boot inclusief wedstrijdkaart, stuur dan zo spoedig mogelijk jouw aanmelding naar bootkuip@svfcu.nl .

Na ontvangst van de betaling krijg je een bevestigingsmail. De bevestigingsmail is persoonsgebonden en is, na betaling, tevens jouw omwisselbiljet voor de boottocht op de wedstrijddag. Neem deze bevestiging dus mee bij het opstappen op de boot, inclusief geldig identiteitsbewijs.  

Op de dag van de finale zal de boot vertrekken vanaf de Johan Wagenaarkade, aan het Amsterdam-Rijnkanaal, vlakbij de IKEA. Gezien de duur van de bootreis zal de boot zondag 24 april ’s ochtends al vertrekken. Houd voor de definitieve opstaptijden en aanvullende informatie de website www.svfcu.nl en de social media kanalen goed in de gaten!  

Supporters met een seizoenkaart die vanwege een eventuele overvloed aan inschrijvingen ‘buiten de boot’ vallen, hoeven niet te treuren de finale eventueel te missen. Alle seizoenkaarthouders van FC Utrecht zijn namelijk verzekerd van een plek in De Kuip en kunnen via de bus- of autocombi gewoon de wedstrijd bijwonen. Kaartverkoop van de bus- & auto-tickets gaat via FC Utrecht zelf en communicatie van deze kaartverkoop volgt via www.fcutrecht.nl  . Exacte data van de kaartverkoop volgt nog, dus houd ook deze site de komende dagen goed in de gaten.  

Laten we met elkaar er een fantastische dag van maken!  

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht