Mike Vermeulen erelid Supportersvereniging

Het bestuur van de Supportersvereniging FC Utrecht heeft Mike Vermeulen benoemd tot erelid. Dit gebeurde maandagavond tijdens de algemene ledenvergadering. Vermeulen is uitverkozen vanwege de vele jaren waarin hij zich in heeft gezet voor de Supportersvereniging FC Utrecht.


mike erelid

Mike Vermeulen is al ruim twintig jaar betrokken bij het supportersblad Forza. Sinds 2006 is hij als hoofdredacteur verantwoordelijk voor het blad dat onder zijn leiding een enorme groei heeft doorgemaakt. Ook was hij tot het vorige seizoen wekelijks aan de rand van het veld te vinden om de wedstrijden van FC Utrecht te fotograferen en stond hij aan de wieg van de filmpjes die Ad van der Voort maakt voor “Op pad met Ad.” Daarnaast is Mike ontwerper van het logo van de SVFCU en is hij al jaren betrokken bij vele andere zaken. Zo ontwierp hij diverse spandoeken en andere zaken en is hij mede verantwoordelijk voor de website van de Supportersvereniging. Ook projecten als Since70 en De Schoffies komen uit de koker van Mike. ,,Het klopt dat ik dat soort dingen heb  bedacht”, erkent hij. ,,En ik vind het leuk om te merken dat andere mensen dan met zo’n idee aan de slag gaan en dat heel succesvol maken.” De Utrechtse “NagWag” is toch wel één van Mike zijn bekendste ideeën van de laatste tijd waar veel aandacht aan besteed was.

Al deze inspanningen zorgden er dus voor dat Mike afgelopen maandagavond het erelidmaatschap kreeg uitgereikt. Vermeulen zelf toonde zich verrast:,, Ik had dit niet zien aankomen, en vind het een enorme eer. Eigenlijk sta je er niet bij stil wat je allemaal doet, want elke keer dient zich weer iets anders aan.” Aan stoppen denkt Mike nog niet. ,,We gaan gewoon lekker door. Wat mij betreft plak ik er nog eens twintig jaar aan vast.”

 

SVFCU

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht