Na praten, de graafschap thuis en nog een kleine week

Na praten, de graafschap thuis en nog een kleine week

Daags na de wedstrijd in Amsterdam overheerst het gevoel van verontwaardiging. De kranten staan er vol mee en ook het internet is ontploft na de wedstrijd van afgelopen zondag. Utrecht had Ajax over de knie, incasseerde nog een tegentreffer en wat er daar na gebeurde veroorzaakt nu alleen nog maar boosheid en verbazing.
Janssen glijdt, heeft de bal maar de scheidsrechter wijst na de stip, wordt hier de competitie beslist? Over het kampioenschap praten wil ik niet, ik praat in deze over onze club. FC Utrecht wordt in deze 2 punten onthouden en dus de vierde positie op de ranglijst wat recht heeft op directe plaatsing voor het europees voetbal. Voor een club als FC Utrecht is het europees voetbal van vitaal belang! De miljoenen euro’s die gemoeid zijn met de Europese competitie is voor FC Utrecht van groot belang en dit maakt mij en vele duizenden mede supporters met recht boos.

Terug draaien is niet mogelijk maar dat Utrecht in de competitie mede door deze blunder nog drie grote finales te wachten staan mag duidelijk zijn! Eerst de Graafschap thuis, mijn gedachte gaan terug naar de wedstrijd FC Utrecht de Graafschap in 2004. Een wedstrijd die vooral in huize Kruys nog lang bij zal blijven. Gert Kruys op dat moment trainer van de Graafschap en Rick op dat moment bankzitter bij FC Utrecht. Rick komt in de slotminuten het veld in en schiet vanaf een meter of 20 prachtig de winnende binnen! Rick hoeft volgens Gert even niet thuis te komen eten!

Aankomende woensdag dus de eerste finale van de overige drie competitie wedstrijden.
Daarna wacht natuurlijk onze grootste finale op zondag in de kuip tegen Feyenoord, na de afgelopen wedstrijd mag duidelijk zijn dat Utrecht er klaar voor is en gebrand is om met goed en zakelijk voetbal de overwinning binnen te slepen! Heel Utrecht is er klaar voor! Mits de KNVB er geen invloed meer op gaat hebben heb ik er alle vertrouwen in! Nog een kleine week! Onze finale, De finale!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht