Nieuw Bunnikside 1970 polo

Nieuw Bunnikside 1970 polo

Voor de opendag hadden de supportersvereniging en Bunnikside.nl de handen in èèn geslagen om een uniek shirt te maken. Mike van Bunnikside.nl is hier mee aan de slag gegaan en dat resulteerde in een Bunnikside polo. We hadden er een aantal laten maken voor de opendag.

Maar voordat de slagboom op de opendag was opengegaan, waren ze allemaal al verkocht. De hele dag kwamen supporters langs voor deze polo, maar helaas moesten we nee verkopen. Na een moeizame opstart van de bestelling, zijn ze nu binnen.
Op deze nieuwe Bunnikside polo kan je alles terug vinden, je stad, je club met zijn historie en natuurlijk de Bunnikside. Door de diagonaal in de polo herken je de diagonaal van de stad. Ook de trots van de stad de "Domtoren" mocht niet ontbreken op deze polo.

Vanaf 16 September tegen FC Groningen zullen de polo"s verkrijgbaar zijn voor €25  in de SV kar, die op alle wedstrijddagen te vinden is bij de Bunnikside. Ook zijn we achter de schermen druk bezig om een webshop klaar te maken zodat ze ook binnenkort online te verkrijgen zijn.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht