Nieuwsupdate Supportersvereniging FC Utrecht

Beste supporters,

Ondanks het feit dat er voorlopig nog niet gevoetbald wordt, zitten we bij de Supportersvereniging niet stil. Natuurlijk hebben we rondom het vijftigjarig bestaan van onze FC een aantal activiteiten georganiseerd, zijn we druk geweest met de uitreiking van de David di Tommaso Trofee en zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in volle gang.
1 juli was een feestelijke dag voor iedereen die onze FC een warm hart toedraagt. De club bestond 50 jaar en dat werd precies om 00.00 uur ingeluid met een feestelijk vuurwerk dat door supporters werd verzorgd.

Op de dag zelf hebben we als Supportersvereniging een schilderij aan FC Utrecht aangeboden. Dit kunstwerk bleek ook bij veel supporters een gewilde herinnering aan het jubileum, want we hebben er een flink aantal verkocht. Wil je ook zo’n uniek schilderij aan je muur? Mail dan snel naar info@svfcu.nl. Op dit moment zijn er nog ongeveer twintig exemplaren van 60 x 80 cm beschikbaar. De kosten hiervoor zijn 199 euro.

Natuurlijk moesten er ook ludieke acties plaatsvinden. De Supportersvereniging liet een vliegtuigje boven de regio Utrecht vliegen. Achter het vliegtuig hing een felicitatie namens de SV. Vanuit het vliegtuig werden kleine parachutes geworpen. Mensen die een exemplaar vonden en contact opnamen met ons, kregen een mooie prijs.

Ook een prijs werd er beschikbaar gesteld voor degene die de mooiste FC-versieringen had. Wij maken zo snel mogelijk bekend wie de prijswinnaar is!

Ook werd op 1 juli via een live uitzending op Youtube een David di Tommaso Trofee uitgereikt. Het was even anders dan we gewend zijn, maar uiteindelijk mocht Gyrano Kerk met de felbegeerde prijs naar huis en eindigden Sean Klaiber en Mark van der Maarel op de plekken twee en drie.

In samenwerking met Paul Pessel Sport organiseerden we een coronaproof bijeenkomst voor supporters die de biografie van Stijn Vreven wilden laten signeren door de populaire oud-speler van de FC.

We zijn ook al volop bezig met het komende seizoen, al mag er door de verschillende maatregelen tegen het coronavirus minder dan normaal. Wel zijn we blij dat heel veel supporters hun lidmaatschap van de Supportersvereniging verlengd hebben of zich hebben aangemeld als nieuw lid. Daardoor hebben we op dit moment ook voor volgend seizoen ongeveer 5500 leden!

Zij kunnen de ledenpassen binnenkort in de brievenbus verwachten, want die worden komende week gedrukt en verstuurd.

Supportersvereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht