Nobody Stops The Bald Man

Nobody Stops The Bald Man

Bunnikside ft. DJ Jerick

Eindelijk is het dan zover het nummer " Nobody Stops The Bald Men" die we samen met Ruud Boymans en de supporters van FC Utrecht hebben gemaakt. 
Ik liep al een tijdje met het idee om een lekker nummertje te maken waar we met zijn alle uit ons dak kunnen gaan. De nieuwe kreet "Kale Koppen Niet Te Stoppen" was natuurlijk de ideale kreet om mee aan de slag te gaan. Ik heb Jeric van Feestkanjer.nl wel bekend van de Forza cd"s mijn idee neergelegd. Hij vond het ook een super idee en is er ook dan gelijk met zijn team mee aan de slag gegaan en het is een fantastisch nummer geworden.

We waren de studio ingegaan met Ruud en zo"n 15 Utrecht supporters.  Het was een onvergetelijke avond waarbij veel gelachen is. Met badmutsen op als kale koppen gingen de supporters samen met Ruud de microfonen te lijf ( kale koppen gesponsord door de SV). En zo hoort het, supporters en speler met 1 doel een fantastische herinnering maken.

Studio Tiel heeft het opnemen en afmixen van het nummer voor zijn rekening genomen en Mike van Bunnikside.nl de videoclip en nabewerking van de beelden. De beelden zijn gefilmd door Jeffrey (Revontulli.nl).

Uiteindelijk zal er een link komen zodat iedereen de MP3 gratis kan downloaden.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht