Opbrengst goede doelen actie SVFCU

Opbrengst goede doelen actie vanuit het “supportershart”

De wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord, gespeeld op 11-04-2021 en tevens de 8e “Mariniersdag”, was aanleiding voor de goede doelen actie vanuit SV FC Utrecht in samenwerking met FSV De Feijenoorder.


IMG-20210711-WA0017

Rondom deze wedstrijd werden E-tickets verkocht, waarbij de koper wist dat bezoek aan de wedstrijd niet mogelijk was, en is recentelijk de veiling van 6 wedstrijdshirts van FC Utrecht en 7 van Feyenoord afgerond.

In totaal hebben deze 2 acties € 8.541, 69 opgeleverd, dankzij de donaties van (Oud)-mariniers, COM, EuroParcs, Telstar, SV Rood Wit Emmen, SVFCU, vrienden, bekenden, familie en supporters van de FC en Feyenoord waarvoor ik namens de SV’en mijn dank uitspreek.

De opbrengst van de E-tickets was bestemd voor de Stichting Mentelity Foundation van Bibian Mentel en de opbrengst van de shirts was bestemd voor het Sint Maartenpact van FC Utrecht, de Stichting Dirk Kuyt Foundation en de Mentelity Foundation.

Afgelopen vrijdag werd door Freek Speelman, penningmeester van de SVFCU, in de Charity Box van stadion Galgenwaard een cheque van € 1.795,- uitgereikt aan Nynke Bakker, Manager Maatschappelijk, in bijzijn van Robert Junier en ondergetekende. Vervolgens werd in Bilthoven, waar de Mentelity Foundation is gehuisvest, door de penningmeester een cheque van € 4.951,69 uitgereikt aan Projectmanager Merijn Koek. FSV De Feijenoorder zal € 1.795,- uitreiken aan de Dirk Kuyt Foundation.

Ook namens de goede doelen, onwijs bedankt voor jullie support!

Siege Postuma, vicevoorzitter SVFCU

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht